Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці привезли до Женеви новий Mitsubishi Eclipse

У фанатів марки Mitsubishi модель під назвою Eclipse викликає ніжні почуття, адже багато з них пам’ятає купе та кабріолет, які користувались не аби якою популярністю не тільки в США, але і в інших частинах світу. Минуло достатньо багато часу і японці вирішили використати це ім’я в назві нового кроссовера.

Над зовнішнім виглядом Mitsubishi Eclipse працювала ціла команда з дизайнерів мабуть тому автомобіль вийшов таким яскравим та самобутнім. Завдяки загостреним лініям передньої частини кузова та крутим нахилом в задній частині, який переходить у спойлер, кроссовер виглядає ніби прибулець з 90-х. Єдине, що говорить про сучасність новачка – це світлодіодні фари, які встановлюються на топові варіанти паркетника. Приємною несподіванкою в новому Eclipse стало використання багато важільної задньої підвіски та системи повного приводу з електронним управлінням під назвою S-AWC.

Для нового Mitsubishi Eclipse передбачено два варіанти силових агрегатів – бензиновий 1,5-літровий двигун та 2,2-літровий дизель. У другому випадку в базі буде передній привід та 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. В якості додаткового обладнання пропонується варіатор. Бензиновий мотор потужністю 120 к.с. та 200 Нм крутного моменту в середньому витрачатиме лише 7 літрів палива на 100 км пробігу. Турбодизель споживає менше палива, але дорожчий в обслуговуванні.

В середині кроссовера панує спортивна атмосфера поєднана з непоганою ергономікою. Перед очима водія розташовано чіткі та зрозумілі прилади спідометра та тахометра, а праворуч встановлено сенсорний монітор інформаційно-розважальної системи. Доречи, мультимедійна система підтримує функції Apple CarPlay та Android Auto. Якість матеріалів обробки задовільна, але до рівня лідерів сегменту не дотягує.

В середині салону місця достатньо для п’яти дорослих чоловік та їх особистих речей. За цим показником Mitsubishi Eclipse не поступається своєму головному конкуренту. Вже зараз дуже цікавим виглядає дуель новачка з оновленим Nissan Qashqai

Середньорозмірний кроссовер від компанії Mitsubishi з’явиться на європейському ринку влітку 2017 року. Орієнтовна вартість Eclipse біля 30 тисяч євро…

 

03.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці привезли до Женеви новий Mitsubishi Eclipse

Політика конфіденційності